1. júl – Diana

01.07.2011 07:00

Diana sa nevzdáva

Ženské meno Diana má latinský pôvod a význam tohto mena je "božská". Nositeľky tohto presláveného mena oslovujeme Dianka, Didi. Diany, ktoré oslavujú meniny 1. júla, sú veľmi silné osobnosti.

Nikdy sa nevzdávajú, hľadajú rôzne možnosti a riešenia aj vtedy, keď všetci ostatní to už vzdali. Najlepšie sa cítia v aréne každodenného života. Len ťažko sa vzdávajú svojho štýlu života a nemajú rady pasívny oddych v podobe plážového vylihovania pri mori.

V partnerskom vzťahu sa naplno prejaví ich založenie. Záleží im na každej drobnosti, snažia sa postarať aj o najdrobnejšie detaily. Ich cieľom je, aby všetci v okolí boli spokojní, no dokážu byť aj nepríjemné, ak s nimi prídete do konfliktu. Dianky neprekvapíte a nikde vo svete sa nestratia.

Tieto ženy sú od prírody silné, a tak zvyčajne nepodľahnú únave, ani chorobe. Niekedy sa ale nevedia zastaviť a prekračujú rozumné hranice.

Ovplyvňuje ich planéta Venuša. Ich šťastné farby sú prírodná zelená, biela a svetlomodrá. Ochranné rastliny nechtík, materina dúška, kamene smaragd, zafír a karneol.

 

Zdroj: mojosud.sk